GROEPSLES
SPECIALIST


DE sportschool
in de binnenstad
van Utrecht

Herenstraat 33
(loc. binnenstad)

Herenweg 10
(loc. A'damsestraatweg)

Hogelandsepark

+31 30 232 8053

Veilig en verantwoord sporten bij hrnstr33


Wanneer je naar de sportschool komt respecteer je onze covid19 richtlijnen, deze komen uit het goedgekeurde protocol voor sportscholen en zijn er zijn er voor jouw en onze veiligheid!

Spinning

Muziek is een belangrijk onderdeel bij spinning. De beats motiveren enorm en geven je energie om je grenzen te verleggen.
Met Spinning is men zeer snel weer in goede conditie. Het is bovendien een ongekende calorieënverbrander.

Nieuw is Spin easy, geschikt voor iedereen!! Een les van maximaal 50 minuten voor de beginnende sporter of juist voor hen die terug komen van een blessure. Zware en moeilijke lesonderdelen worden minder of niet toegepast.

Spinning XL is een work-out van maximaal anderhalf uur. Speciaal bedoeld voor de spinner of fietser die net wat meer wil. Je sport op je eigen niveau en wij helpen je daarbij. Soms om je grens te verleggen en soms om te sparen maar het plezier staat voorop en daarom is elke spinning XL les een waar feest!

Spinning circuit is the best of both worlds, conditie en kracht. Een gedeelte op de spinfiets en een gedeelte op de fitness apparatuur.
Voor meer uitdaging hebben we ook SPINPLUS op het rooster, hoger tempo, minder herstel en meer techniek.

Aantal lessen
per week: 25

Conditie:
4
Spierkracht:
2
Vetverbranding:
3
Coördinatie:
0

 

Terug

Vraag een proefles aan

Wil je aan een proefles deelnemen? Selecteer aan de rechterzijde van deze pagina de dag en tijd en vul onderstaand formulier in.