Onbeperkt sporten en pauzeren


Groepslesspecialist met unieke pauzeer service. HRNSTR33 staat bekend als een gezellige sportschool voor iedereen en voor alle leeftijden. Met ons ruime aanbod aan groepslessen is er voor iedereen een passende les. We hebben verschillende freestyle lessen, maar natuurlijk ook de Les Mills programma’s als Bodypump en Bodybalance. Als een van de weinige sportscholen bieden wij ook XCO en Zumba aan.

Onze intern opgeleide instructeurs zorgen niet alleen voor een hoog niveau, maar juist ook voor een stukje persoonlijke aandacht in de groepslessen. Met onze korte abonnement periodes hoef je je niet voor lange tijd vast te leggen en door ons unieke pauzeerservice raak je ook geen weken kwijt als je een een periode niet wilt of kunt sporten.

Kan of wil je één of meerdere weken niet sporten, dan pauzeer je met twee klikken zelf je abonnement, hierdoor raak je geen weken dus geld kwijt. Deze dienst is zeer aantrekkelijk voor seizoensporters zoals wielrenners, je maakt je abonnement alleen actief zodra je weer binnen gaat trainen!